Tisková zpráva k 20. ročníku a finále Miss aerobik 2017

Ředitelka MA-Models Martina Kopřivová na tiskové konferenci

Letošní 20. ročník Miss aerobik České republiky vstupuje do závěrečné etapy, do FINÁLE, které se uskuteční ve Velkém sále Congress & Wellness Hotelu Olšanka v Praze 3 od 17:30 h za účasti televizních kamer České televize Sport. O jubilejní titul Miss aerobik 2017 bude bojovat 11 půvabných dívek ve čtyřech disciplínách (závod na rotopedu, aerobik, konverzace s moderátorem a promenáda v plavkách). Z finálového večera odvysílá televizní stanice ČT Sport záznam v sobotu 25. 11. 2017 od 18 h. Finále moderují Petr Vojnar a Jana Havrdová.

Soutěž Miss aerobik objevuje krásné dívky se sportovním talentem. Tento projekt už několik generací motivuje ženskou populaci ke zvyšování fyzické kondice a ke kráse tělesné i duševní ve spojitosti s psychickou odolností. Soutěž napomáhá utvářet aktivní a zdravý životní styl a nenásilnou formou do něj zapojujete ty, kteří to nejvíce potřebují – děti, dospívající dívky a i ženy. Veřejnost přijímá finalistky soutěže Miss aerobik jako zdravé, dynamické a krásné dívky s harmonickou postavou podpořenou silnou vůlí k rozvíjení fyzické i duševní kondice. Projekt Miss aerobik zahrnuje soutěže nejen dospělých žen Miss aerobik (18 -25 let), ale i soutěže dívek MiniMiss aerobik (8 -10 let), Miss aerobik Kadet (11-13 let), Miss aerobik Junior (14-17 let) a také soutěž Missis aerobik (nad 28 let). Licence na pořádání soutěží Miss aerobik je v rukou společnosti Esprit Team. V čele pořádající společnosti je zakladatelka a prezidentka soutěže Miss aerobik Mgr. Jana Čejková.

Soutěže Miss aerobik 2017 – pořadatel Esprit Team s.r.o. ve spolupráci se Českým svazem aerobiku a fitness, Fisaf.cz:
1. Regionální výběrová kola ČR – Miss aerobik tour 2017 (7 výběrových kol, leden – duben 2017), České Budějovice, Plzeň, Mladá Boleslav, Ostrava, Praha, Liberec, Hradec Králové) – maximálně 10 postupujících do semifinále
2. Celostátní kolo – SEMIFINÁLE (Mladá Boleslav, červen 2017)
3. Finále Miss aerobik Junior, Miss aerobik Kadet a Missis aerobik 2017 (Mladá Boleslav, červen 2017)-
4. Finále Miss aerobik ČR a MiniMiss aerobik 2017 – proběhne 18. 11. 2017 od 17:30 h – Velký sál Kongresového centra hotelu Olšanka Praha, Táboritská 23.

Tréninková soustředění finalistek Miss aerobik 2017
Do finále Miss aerobik ČR 2017 se nominovalo 11 dívek z celé České republiky a hned na prvním soustředění si vylosovaly startovní čísla: 1. Dominika Mrázová z Hradce Králové, 2. Kateřina Wernerová z Liberce, 3. Sára Vártová z Děhylova, 4. Sabina Škrabská z Horního Bezděkova, 5. Karolína Zastková z Karviné, 6. Kristýna Madajová z Uherského Brodu, 7. Lucie Babíková z Brna, 8. Natálie Pilná z Hradce Králové, 9. Aneta Rosenbergová z Kosořice, 10. Kateřina Kautská z Ostravy, 11. Nikola Mrázová z Tachova. Před závěrečnou soutěží o 20. titul Miss aerobik 2017 finalistky absolvují celkem 5 tréninkových soustředění v různých místech celé České republiky (týdenní pobyt v Penzionu Hulín u Sedlčan, ostatní tréninky probíhaly v Sokolovně Průhonice a ve Sportovním centru Sparing v Mladé Boleslavi pod vedením úspěšné trenérky sportovního aerobiku a výkonné ředitelky Miss aerobik Mgr. Evy Trhoňové. Ve finále bude soutěžit 10 dívek (8-10 let) o titul MiniMiss aerobik 2017. Na dvě disciplíny je připravovala trenérka sportovního aerobiku Hana Rieplová.

Anketa Miss aerobik Sympatie 2017
Od října 2017 probíhá v médiích Anketa – O nejsympatičtější finalistku Miss aerobik. Možnosti hlasování: www.missaerobik.cz, aerobic.cz, jenprozeny.cz, isport/blesk.cz, bulvar24.cz, Golf extra. Celková vítězka mediální soutěže o titul Miss aerobik Sympatie 2017 obdrží hodnotné ceny.

Finále soutěže Miss aerobik 2017
Skoro tříhodinový program Finále Miss aerobik 2017 bude moderovat herec, moderátor Petr Vojnar spolu s Janou Havrdovou, která má k aerobiku opravdu blízko. Mimo to, že je moderátorka pořadu České televize Sama doma, je totiž také prezidentka Českého svazu aerobiku a fitness FISAF.cz a také bývalá Miss aerobik. Okamžiky napětí, radosti a zklamání bude divákům v sále i u televize Eva Decastelo, herečka a moderátorka. Režisérem pořadu je Karel Jonák, autorkou scénáře Jana Čejková.

Ceny pro finalistky a vítězky soutěže Miss aerobik 2017
Všechny půvabné dívky, které na cestě k finále získaly nejednu zkušenost do života, na soustředěních a i na Finále zásobovala vybraným zdravým jídlem společnost Fitness Menu, hlavní partner. Navíc na všechny finalistky čekají atraktivní ceny, především domácí rotoped v hodnotě 20 000 Kč od společnosti Tunturi, hlavního sponzora. Finalistky dostaly sportovního oblečení od prodejny Nike Prague, šaty od společnosti plavky od společnosti K Styl z Kladna, dárkové balíčky od společnosti Alvis s produkty Slim Pasta, luxusní sadu šperků od Stefany Šperky a šaty od společnosti In & In Styl. Radost jim udělá spousta další drobných cen a služeb včetně zapůjčení luxusních šatů na konverzaci s moderátorem a korunovaci od módní návrhářky Terezy Sabáčkové.
A jaké ceny čekají na ty, které nejvíce zabodují ve Finále u poroty? První tři vítězky obdrží kromě celoživotních titulů, třpytivých korunek od Stefany Šperky hodnotné domácí posilovací stroje od firmy Tunturi v hodnotě 20 000 Kč, vouchery na 10 000, 5 000 a 3 000 Kč na služby Grand Clinic, vouchery v hodnotě 6 000, 5 000 Kč a 4 000 Kč na nákup zboží v Nike Prague, vouchery na školení Core Českého svazu aerobiku a fitness, mikrovlnné trouby od Oresi a vouchery na stravování ve Fitness Menu, na nákup zboží v luxusní prodejně v Praze Deliberi a zimní zájezd do francouzských Alp od CK Beta Tour.
Nositelka titulu Miss aerobik ČR 2017 kromě uvedených cen od sponzorů pak bude jezdit po celý rok autem – model Škoda Rapid – od firmy Louda Auto a.s.

Sponzoři soutěže Miss aerobik:
Hlavní partneři: TUNTURI, Resort Hulín, Fitness Menu, Louda Auto, Solight, Elimon
Partneři: Kapatex, RP Security, Stefany Šperky, Tereza Sabáčková , Gemini oční klinika, VSM Production, Radka, Grand Clinic, klinika estetické a plastické chirurgie, 4Clean
Dodavatelé: Sokolovna Průhonice, Nike Prague, MK Style, Slim pasta, K Styl, Lucie Kadlecová Your make-up, IN&IN Styl, CK Beta-tour, Externity, Oresi, A centrum Kladno
Hlavní mediální partner: ČT Sport, Partneři: Deník Sport, isport.cz, aerobic.cz, Bauer Média, www. jenprozeny.cz, Seejay radio, Development news

Pořadatel 20. ročníku Miss aerobik: ESPRIT TEAM s.r.o. Kancelář: Národní 981/17, Praha 1, Tel.: 602 243 771, info@missaerobik.cz, www.missaerobik.cz

Produkční tým společnosti:

2015 – Melánie Daňková
2016 – Žofie Zitová
2017 – ????

Letošními vítězkami ostatních soutěží se staly:
Natálie Eiseltová z Hostivice – Miss aerobik Junior,
Tereza Sečkárová ze Bzence – Miss aerobik Kadet
Jitka Gregorová z Hradce Králové – Missis aerobik 2017.

Bodový program Finále Miss aerobik ČR 2017, Kongresový sál Hotelu Olšanka, Praha 3 (17:30 h).
1. Úvodní znělka s logy sponzorů
2. Exhibice 11 finalistek Miss aerobik
3. Zahájení Finále Miss aerobik ČR 2017 moderátory
4. Společný aerobik 11 finalistek s Pavlem Sirotkem
5. Představení členů poroty
6. I. soutěžní disciplína Miss aerobik – volná sestava – 1. Dominika Mrázková, 2. Kateřina Wernerová, 3. Sára Vartová, 4. Sabina Škrabská, 5. Karolína Zastková, 6. Kristýna Madajová, 7. Lucie Babíková, 8. Natálie Pilná, 9. Aneta Rosenbergová, 10. Kateřina Kautská, 11. Nikola Mrázová
7. Sálová vsuvka – I. soutěž MiniMiss aerobik – módní přehlídka a představení se na mikrofon + krátký rozhovor s moderátorkou Janou Havrdovou: 1. Julie Vrchotová, 2. Sára Matochová, 3. Veronika Glembeková, 4. Veronika Zadáková, 5. Veronika Nováková, 6. Aneta Bedrnová, 7. Eliška Eppingerová, 8. Tereza Malinová, 9. Sára Střihavková, 10. Veronika Uchytilová.
8. Představení sponzorů a cen (videoprojekce) – Moderace Jana Havrdová a Petr Vojnar + instalace rotopedů na následující závod Miss aerobik)
9. II. soutěžní disciplína Miss aerobik – závod na rotopedu (finalistky č. 1.- 5.)
10. Pokračování II. – závod na rotopedu (finalistky č. 6. – 11.) a vyhodnocení
11. Sálová vsuvka – Rozhovory s vítězkami Miss aerobik Kadet, Junior, Missis aerobik, bývalými finalistkami Miss aerobik a VIP hosty (úklid rotopedů)
12. III. soutěžní disciplína Miss aerobik – Konverzace s moderátorem (finalistky č.1.- 11.)
13. II. soutěž MiniMiss aerobik – společná skladba aerobiku a postupná ukázka vlastní sestavy finalistek č. 1. – 10.
14. Hudební vystoupení – Filip Zangi & PURPUR
15. IV. soutěžní disciplína Miss aerobik – Promenáda v plavkách (č. 1. -11.)
16. Sálová vsuvka – Vystoupení sportovního aerobiku
17. Vyhlášení výsledků MiniMiss aerobik, předání cen, fotodokumentace
18. Vyhlášení výsledků Miss aerobik Sympatie
19. Rozhovor s Janou Čejkovou, zakladatelkou soutěží Miss aerobik
20. Sálová vsuvka – předání cen všem 11 finalistkám (videoprojekce)
21. Vyhlášení II. vicemiss aerobik ČR 2017 – korunovace, předání cen
22. Vyhlášení I. vicemiss aerobik ČR 2017 – korunovace, předání cen
23. Vyhlášení Miss aerobik ČR 2017 – korunovace, předání cen
24. Rozloučení se s diváky – krátký rozhovor s vítězkami
25. Sálová vsuvka – fotodokumentace vítězek a finalistek s porotci, hosty, moderátory, atd.

Fotogalerie z TK

Sdílej na...